POLAT, HATSU’YA BORÇ’MU KATIYOR?

POLAT, HATSU’YA BORÇ’MU KATIYOR?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın takdiriyle HBB bünyesine yıllar önce katılan Ulaştırma Dairesi’nin başına getirilen Kars doğumlu  HATSU Genel Müdürü Muhammet İkbal Polat ile ilgili gerilere bakmak istedik. Ulaştırma Dairesi Başkanlığı’na atanmasının ardından  FETÖ Operasyonları kapsamında soruşturma geçiren ve cezaevinde bir süre yattıktan sonra salıverilen Polat, yakın zamanda Mehmet Çaparali’nin yerine HATSU Genel Müdürü olarak koltuğa oturtuldu. HBB Başkanlığı’ndan aldığı maaş yetmezmiş gibi kendini HATSU’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atadığı söylenen Lütfü Savaş’ın eleğe çevirdiği HATSU, yeni dönemde de hizmetten ziyade spekülasyonlara gebe gibi duruyor. 

VATANDAŞLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, HATSU’nun içinde bulunduğu çukurun ucunun bucağının görülmediğini,  ufak işlere milyonluk fatura düzenlendiği gibi pek çok ifadelerin yanı sıra, ekonomiden ve halkın sağlığını yakından ilgilendiren bir alan olan su işlerine aklı ermediği söylenen Polat’ın HATSU’ya katsa katsa borç katar dediler. 

SORULARIMIZA YANIT BEKLİYORUZ 

HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat ile ilgili kamuoyunda konuşulan pek çok spekülasyondan bazılarını cevaplanması adına kamuoyu adına soruyoruz ?

1-Sayın Polat, hangi muhtarlar derneği başkanı ile iş ilişkiniz var?

2-Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı ile bir ticari ilişkin var mı? 

3-Muhtarlar Dernek Başkanı’na rant amaçlı iş veriyor musunuz?

4-Muhtarlar Derneği Başkanı’nın gönderdiği isimlere iş veriyor musunuz?

5-FETÖ Soruşturması’nın ardından dışarı çıktığınız dönem ile ilgili kamuoyundaki söylentilere cevap olarak net bir açıklama yapacak mısınız? 

6-HATSU’daki savurganlık devam edecek mi?

7-HATSU’yu bulunduğu borç batağından kurtarmaya yönelik girişim ve çalışmanız var mı?               Haber: Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.