POLİS EMEKLİLERİ BİRLİK İÇİNDE

POLİS EMEKLİLERİ BİRLİK İÇİNDE

K.Y.Ç. Türkiye Polis Emekliler Sosyal Yardım Derneği Hatay Şubesi açıldı

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği,42. Hatay Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Genel Başkan Doğan Şimşek, yaptığı açıklamada “Görevi başında hayatını kaybeden polislerimiz başta olmak üzere, vatanımız ve milletimiz için canını feda tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm gazi, emekli ve çalışan meslektaşlarımızı şükran ve minnetle anıyoruz. Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğimiz 1948 Yılında İçişleri Bakanlığı oluru İle kurulmuştur. Genel Merkezi İstanbul’da, olmak üzere 42 şubemiz ve K.Y.Ç. Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğimizin, bu sene 74. yaşını kutlamış bulunmaktayız. Hatay şubemizin bugünlere ulaşmasında emeği geçen; başta K.Y.Ç. Genel. Bşk. Sayın Doğan Şimşek ve Onursal Başkanımız Sayın Şemsettin Canpolat olmak üzere, Seyfettin Kıral, Hüseyin Atılgan, Hasan Kavak, Yücel Çolak, Nurettin Karagöz, Mesut Eldem, Ergin Denktaş’a minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygularla büyük önder Atatürk’ü özlemle ve şükranla anıyoruz. Sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

PLAKET TAKDİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğinin açılışına AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Ak Parti Teşkilatı ve Antakya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Daha sonra Genel Başkan Doğan Şimşek, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a plaket ve rozet taktim edildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.