REKTÖR EREN, 100. YIL KÖYÜ YARARINA DÜZENLENEN YARDIM KONSERİNE KATILDI

REKTÖR EREN, 100. YIL KÖYÜ YARARINA DÜZENLENEN YARDIM KONSERİNE KATILDI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Tayfur Sökmen Kampüsü içerisinde inşa edilen 100. Yıl Köyü yararına, Hataylı sanatçı Uğur Aslan tarafından düzenlenen yardım konserine katıldı.

Arsuz İssos Otel’de gerçekleştirilen yardım konserine, Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren’in yanı sıra Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Halil Çerçi, 100. Yıl Köyü projesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri, hayırseverler, üniversite personeli ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesi projeye katkı sunan paydaşlara plaket takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren, yaptığı konuşmada üniversitemiz kampüsü içerisinde inşa süreci devam eden 100. Yıl köyüne proje aşamasından bugüne kadar katkı sunan, destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Plaket takdimi sonrası sahneye çıkan Uğur Aslan seslendirdiği şarkılarla geceye katılanları bazen hüzünlendirip bazen coştururken şarkı aralarında anlattığı anekdotlarla dinleyicilerini kahkahaya boğdu. Kampüsümüzde inşa edilen 100. Yıl Köyünde 300 evin yanı sıra destek birimleri ve istihdam atölyeleri yer alacak. İlk 3 yılında ücretsiz olarak depremzede ailelerin kullanımına sunulacak olan proje daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrenci Yurdu ve çeşitli üniversite birimleri yönetiminde kullanılacak.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.