REKTÖR EREN YENİ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

REKTÖR EREN YENİ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteyi kazanan yeni öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı.

Güçlü eğitim altyapısı ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin yeni dönemde eğitimde çıtayı daha üst seviyelere çıkarma hedefi bulunduğunu kaydeden Rektör Eren yayınladığı mesajında; “Sevgili Öğrencilerimiz, Öncelikle, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ailesine hoş geldiniz! Uzun ve zorlu bir sürecin ardından, üniversitemizi tercih ederek bizlerle birlikte olmayı seçtiniz. Bu başarıyı elde ettiğiniz için hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Bu tercih döneminde kontenjanlarımızın tamamen dolmasının mutluluğu içindeyiz. Üniversitemizin gördüğü bu teveccühün arkasında köklü tarihimiz ve güçlü eğitim kadrolarımız yatıyor. Sizler, üniversite hayatınıza adım atarken, bizler de sizlere en iyi eğitim ve öğretimi sunmak, potansiyelinizi en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi olarak, bilimsel araştırmalarımız, güçlü akademik kadromuz ve modern eğitim olanaklarımızla sizlere kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlıyoruz.

Bu yeni dönemde, sadece akademik bilgilerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişiminize de katkıda bulunacak pek çok fırsatla karşılaşacaksınız. Üniversite hayatı, sadece derslerden ibaret olmayan, aynı zamanda sizleri hayata hazırlayan bir süreçtir. Bu süreçte, sorumluluk almayı, eleştirel düşünmeyi ve yeni şeyler keşfetmeyi öğrenme fırsatınız olacak. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olarak, bizler her zaman yanınızda olacağız. Sizlerin başarıları, bizim de gurur kaynağımız olacak. Kapılarımızın sizlere her zaman açık olduğunu; ihtiyaç duyduğunuz her an desteğimizi alabileceğinizi bilmenizi isterim. Yeni eğitim-öğretim yılınızın başarılı, verimli ve sizler için unutulmaz güzel anılarla dolu geçmesini temenni ediyorum. Geleceğinizin aydınlık, yolunuzun açık olmasını diliyorum. En içten sevgi ve selamlarımla” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.