REKTÖR EREN, YIKILAN ALANLARI İNCELEDİ

REKTÖR EREN, YIKILAN ALANLARI İNCELEDİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, 6 Şubat depremlerinde yıkılan Antakya Meslek Yüksekokulu ve Mimarlık Fakültesinin bulunduğu alanları ziyarette bulundu.

Kısa süre içerisinde başlayacak olan inşa çalışmalarıyla ilgili yüklenici firmadan projeler hakkında bilgiler alan Rektör Eren’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Can, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Halil Çerçi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Özer Gülbahar eşlik etti. Projelerle ilgili son talimatlarını veren Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, üniversite olarak yeniden inşa faaliyetlerine depremin hemen ardından devletin tüm ilgili kurumlarıyla yoğun iletişim halinde gereken önemi verdiğini vurguladı ve yeni projelerin Hatay’a ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne yakışır şekilde hayata geçirilmesi için azami hassasiyet gösterildiğini ifade etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.