RESSAM KOCAİSPİR BAŞKAN YILMAZ’A TABLO HEDİYE ETTİ

RESSAM KOCAİSPİR BAŞKAN YILMAZ’A TABLO HEDİYE ETTİ

Bölgemizin başarılı ressamlarından olmasının yanında katıldığı yarışmalarda elde ettiği dereceler ile bilinen Ressam Selmani Baki Kocaispir Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz aylarda Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından koordinesi yapılan Uluslararası Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Ruhu Resim Yarışmasında sergileme ödülü aldığı tablosunu Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a hediye eden Ressam Selmani Baki Kocaispir yaptığı açıklamasında:” İzzettin Yılmaz başkanıma yaptığım ziyarette gerçekleştirmiş olduğum çalışmalar ile ilgili hasbihal yapma imkanı buldum.

Sanata ve Sanatçıya bakış açısını takdir ettiğim Başkan Yılmaz’ın Antakya’da sanat adına yapacağı projeleri takdirle karşıladım.Kıymetli başkanımıza geçtiğimiz aylarda Niğde’de Uluslararası Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Ruhu Resim Yarışmasında sergileme ödülü alan tablomu hediye ederek çalışmalarında başarılar diledim.Tabloyu oldukça beğendiğini söyleyen Başkan Yılmaz’ın bu eserimi güzel bir yerde sergileyeceğini söylemesi beni ayrıca mutlu etti.Kendisine teşekkür ediyiyorum.”dedi.
Ressam Selmani Baki Kocaispir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz açıklamasında ; “ Ödüllü ressam kardeşimiz Selmani Baki Kocaispir’i misafir ettik. Niğde Belediyesi’nce düzenlenen Uluslararası Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Ruhu Resim yarışmasında dereceye giren tablosunu bize hediye etme lütfunda bulundu. Bu anlamlı hediyeden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyor ,çalışmalarında başarılar diliyorum. ”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.