REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN İŞ YERLERİNE DENETİM VE UYARI

REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN İŞ YERLERİNE DENETİM VE UYARI

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde, mevzuata aykırı hareket eden işletmeleri tespit ederek gerekli işlemleri başlattı.

Yapılan denetimlerde, yetkili kurumlardan alınması gereken belgeler olmadan faaliyet gösteren, çalışma izni ve ruhsatı bulunmayan ve çevreye rahatsızlık veren iş yerleri belirlendi. Bu işletmelere gerekli uyarılar yapılırken, kaldırım işgali yapan iş yerlerine de müdahale edildi.

Zabıta ekipleri, kaldırım işgali yapan iş yeri sahiplerine, kaldırımların yayalar için ayrılmış alanlar olduğunu hatırlatarak, bu alanların işgal edilmemesi gerektiğini net bir şekilde izah etti. Denetimlerin, halkın huzur ve güvenliği için düzenli aralıklarla devam edeceği vurgulandı.

REKLAM ALANI

Reyhanlı Belediyesi, vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak, ilçenin genel düzenini sağlamak adına titizlikle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.