Meşale Gazetesi

REYHANLI HACIOĞLU’NA ELİNİ UZATTI

Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu yerel seçimler kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

REYHANLI HACIOĞLU’NA ELİNİ UZATTI

Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu yerel seçimler kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşın yoğun ilgi ve alakasına hayran kalan Hacıoğlu’na vatandaş şimdiden elini uzatmış durumda. Yerel seçimlere az bir zaman kala Hacıoğlu hem ziyaretlerini sürdürüyor, hem de sosyal medya da paylaşımlarını yapıyor.

 GENÇLERLE BULUŞUYOR

Hacıoğlu, sosyal medya paylaşımlarında “Milletvekillerimiz Hacı Bayram Türkoğlu ve Hüseyin Şanverdi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim GULER, Belediye Başkanımız, AK Parti ve MHP ilçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımız ile Hazırlar (İzezi) ailesinin büyükleri ve gençleri ile bir araya geldik.” “Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim GULER, Belediye Başkanımız, AK Parti ve MHP ilçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımız ile; Tayaşiretinin büyükleri ve gençleri ile bir araya geldik.”

“Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim GULER, Belediye Başkanımız, AK Parti ve MHP ilçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımız ile Bahri Karaca ev sahipliğinde Karaca ailesine misafir olduk.” Paylaşımlarını yaptı.

HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.