REYHANLI’LI KUAFÖRDEN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ BAŞARISI

REYHANLI’LI KUAFÖRDEN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ BAŞARISI

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde faaliyet gösteren Kuaför Mehmet Kemal Kanat 4.uluslararası güzellik sanatları festivali kapsamında Türkiye berberler ve kuaförler güzellik salonları işletmeciliği Federasyonu İle beraber yürütülen “GLOBAL FASHION PROGRESS  EUROCUP TURKEY” yarışmasında  saç kesim kategorisinde Türkiye 2’cisi oldu. Türkiye genelinden alanında deneyimli isimlerin katıldığı yarışmada Kuaför Mehmet Kemal Kanat sergilediği performans ile jüri üyelerinin ve seyircilerin takdirini kazanarak elde ettiği Türkiye ikinciliği ile özelde Reyhanlı’nın genelde ise Hatay’ın gururu oldu.

Elde ettiği derece ile son derece mutlu olduğunu ifade eden Kuaför Mehmet Kemal Kanat yaptığı açıklamada:” Bu organizasyonların mesleki gelişim açısından büyük önem arz etmektedir.Sektörümüzün  ulusal ve Uluslararası organizasyonlarında yer aldığını ve gelişen dünyayla birlikte sektörümüzün geliştiğini  bu  gibi organizasyonlarda bir kez daha şahit olduk. GLOBAL FASHION PROGRESS  EUROCUP TURKEY  yarışmasında Türkiye ikincisi olmak anlatılmaz bir mutluluk,temennim bundan sonraki süreçte  yurt dışı organizasyonlarda al bayrağımızı dalgalandırmaktır.

Bir çok yetenekli arkadaşımızın hünerlerini sergiledikleri organizasyonda başta Türkiye berberler kuaförler ve güzellik salonları işletmeciliği federasyon başkanı  Bayram Karakaş ve yönetimine,EUROCUP TURKEY başkanı  Gökhan Hamarat ve yönetimine, emeği geçen tüm yönetim ve denetim kuruluna ve ayrıca Hatay berberler kuaförler ve güzellik salonları oda başkanı  Mahmut Ayrancı  başkanımıza  şükranlarımı sunarım.Ve yine başarım ile gurur duyan Memleketime, sevenlerime ve desteklerini esirgemeyen herkese  teşekkür ediyorum.

Ayrıca İller arası Saç Show takım sahnelerinde  şov ekip arkadaşlarım Yılmaz Karaahmetli, Feyyaz Canpolat ,Ensari Binqöl ,Semih Yıldırım  , Yusuf Akyüz ile beraber hünerlerimizi  sergileyip takım showlarında da Hatay ilini temsil ederek en iyi sahne performans ödüllerinden birini Hatay show takımı olarak almanın haklı gururnu yaşadık:Buradan takım arkadaşlarımı yürekten kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.