Meşale Gazetesi

REYHANLILILAR HER COĞRAFYADA VAR

REYHANLILILAR HER COĞRAFYADA VAR

Aslen Reyhanlılı olan CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, İstanbul’da Reyhanlılılar Derneği’nin açılışına katıldı.

İstanbul’daki Reyhanlılıları tek çatı altında buluşturmak ve faaliyetlerde bulunarak kaynaştırmak amacıyla gerçekleşen açılış törenine katılan Tokdemir, Reyhanlılılar olarak her coğrafyada olmalarının kendilerini güçlü kıldığını belirtti.

EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYORUM

Vekil Tokdemir, törende yaptığı konuşmada; “İstanbul’dayız. Hatay Reyhanlılar Derneği’nin açılışına katıldık. İstanbul’daki hemşehrilerimizin birlik ve beraberliklerini görmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Dernek Başkanımız Mahmut Ekmen ve yönetim kurulu üyelerini bu güzide faaliyetlerinden ötürü tebrik ediyorum.

Dernek açılışına teşrifleriyle bizleri onurlandıran İstanbul Milletvekilimiz ve PM Üyemiz Gökan Zeybek, İstanbul Milletvekilimiz Turan Aydoğan, CHP Gümüşhane İl Başkanımız Bedri Ağaç, CHP Bağcılar İlçe Başkanımız Murat İmrek, Kartal Belediye Başkan Yardımcımız Oktay Aksu, İBB Meclis Üyelerimiz, İlçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Her coğrafyada Reyhanlılılar olarak var olmak, birlikte olmak bizi daha güçlü kılıyor” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.