ROBERTO BRAVO SIRADIŞI MÜCEVHERAT  GÜNLERİ BU YIL BAMBAŞKA

ROBERTO BRAVO SIRADIŞI MÜCEVHERAT  GÜNLERİ BU YIL BAMBAŞKA

Güneyler Altın&Mücevherat   tarafından organize edilen  Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat  Günleri olabildiğince farklı tasarımları ile adeta göz kamaştırdı.Adına yakışır bir biçimde sıradışı olan Mücevherat günlerinde Büyük Selçuklu İmparatorluğu Sultanı Alpaslan’ın savaşlarda kullandığı miğferin 22 ayar altından yapılan tasarımı ve Dünyanın bir çok fuarından özenle seçilmiş tasarımlar ziyaretçi akınına uğruyor. Prime Mal Avm’de mesai saatleri içerisinde gerçekleşecek olan Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat  Günleri Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

3 Kilogram  Altın Miğfere İlgi Yoğun..

Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat  Günlerini ziyaretçilerinden çoğu Çorum’da faaliyet gösteren Ahlatcı Metal Rafinerisi tarafından üretilen 3 kilogram ağırlığındaki Sultanı Alpaslan’ın Altın Miğferine yoğun ilgi gösterirken Güneyler Altın&Mücevherat’ın alanında deneyimli satış temsilcilerinin sunduğu birbirinden şık tasarımlara da tam not vermeyi ihmal etmediler.

Sultanı Alpaslan’ın Altın Miğferi ile hatıra fotoğrafı çekilmek isteyen ziyaretçilere yardımcı olan Güneyler Altın&Mücevherat çalışanları gördükleri ilginin bekledikleri gibi olduğunu ifade ettiler.Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat  Günleri ile önemli ve görkemli eserleri Hatay’da tanıtmaya ve sergilemeye devam ettiklerini kaydeden Güneyler Altın ve Mücevherat Genel Müdürü M. İlker Karaoğlan, “ Tarihimiz bizim en değerli varlığımız, böyle bir tarihi değere sahip miğferin tasarlanması da bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Bizlerde Güneyler Blue Diamond ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz Roberto Bravo Sıradışı Mücevherler Günleri’nde, bu dev eseri sergilemek istedik. Tarihi değeri kadar görsel ihtişamıyla da görenleri kendine hayran bırakan miğferimiz 3 Kilogram  olup 3.5 Milyon TL değerindedir. Bu görkemli miğfer, 3.5 Milyon TL karşılığında sahibini bulacak.Ayrıca Dünyanın bir çok fuarından özenle seçilmiş tasarımları da ziyaretçilerimiz ile buluşturduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Güneyler Altın&Mücevherat  ailesi olarak hafta sonuna kadar (Pazar) bu önemli eserleri  Antakya Primemall Alışveriş Merkezi Güneyler Blue Diamond’da sergiye sunmaya devam edeceğiz.Herkesi bekliyoruz.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.