SAADET ALTINÖZÜ’NDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

SAADET ALTINÖZÜ’NDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Siyasette nezaket ve hoşgörü sloganıyla yola çıkan Saadet Partisi Altınözü İlçe yönetimi, ilçede faaliyet gösteren siyasi parti temsilciliklerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İl yöneticisi Mahmut Şan’ın öncülüğündeki ilçe yöneticileri AK Parti Altınözü ilçe Başkanı Yusuf Bulanık, Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve İyi Parti Altınözü İlçe Başkanı Cemil Yeşil’i ziyaret etti. Ziyaretlerde İl yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Mahmut Şan, belediye meclis üyeleri Sıtkı Hammudioğlu, Abdülkadir Alkan ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

İLK DURAK AK PARTİ OLDU

Saadet Partisi heyetinin ilk durağı AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. Burada AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Saadet Partililer, AK Partililerle gündeme eve ilçe sorunlarına yönelik istişarelerde bulundular. Başkan Bulanık, Saadet Partisi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HEYET CHP VE İYİ PARTİ’Yİ DE ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi heyeti, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin ilçe teşkilatlarına da ziyaret gerçekleştirdi. Millet İttifakı’nda da ortak olan siyasi partiler, ziyarette ilçede yapılacak ortak çalışmaları değerlendirdiler. Saadet Partisi İl yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Mahmut Şan, kabullerinden dolayı AK Parti Altınözü ilçe Başkanı Yusuf Bulanık, Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve İyi Parti Altınözü İlçe Başkanı Cemil Yeşil’e teşekkürlerini sundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.