SAADET HATAY DUR DURAK BİLMİYOR

SAADET HATAY DUR DURAK BİLMİYOR

Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı adanmışlık ruhuyla ziyaret ve görüşmelerini aksatmadan sürdürüyor. Tüm ilçelerde yapılanmasını tamamlayan, mahalle temsilcilikleri yoluyla da Saadet gönüllüleri sayısını arttırmayı hedefleyen Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ile Saadet Partisi GİK üyesi Prof. Dr. Necmettin Çalışkan, ardı ardına istişare ziyaretleri gerçekleştirerek parti politikalarını tanıtma imkanı buluyor.

CHP HEYETİ’NDEN SAADET HATAY’A ZİYARET

Bu kapsamda İl Başkanı Eğe ve GİK üyesi Çalışkan, son olarak il binasında CHP Hatay heyetini ağırladı. Son seçimde ittifak halinde olan iki partinin il yönetimlerinin görüşmesinde ana gündem maddesi erken seçim süreci oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar ve beraberindeki heyet yeni Hatay İl Başkanlığı binasında, GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar birlik beraberlik mesajı verirken, il başkanlığı binasının hayırlı olmasını diledi. Parlar, bu ziyaretlerin ülkemizin ve Hatay’ın barışı ve huzuru açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak İnşallah gelecekte el ele vererek birlikte ülkeyi yönetmek nasip olur” sözlerine yer verdi.

EĞE: “BU TÜR ZİYARETLERİN ARTTIRILMASINI BEKLİYORUZ”

İl Başkanı Mustafa Eğe de “Bugün CHP İl Başkanı Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretlerin arttırılmasını bekliyoruz. Hatay’ın dertlerimizin paylaşılması, İl Başkanlıkları arasında böyle bir trafiğinde yaygınlaşmasını tavsiye ediyoruz” dedi.

SAADET’TEN HATAY’IN TANITIMINA DESTEK

Hatay Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Kalkar ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan Yardımcısı Fahri Serdar Özal, Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak, Altınözü İlçe Başkanı Abdulhadi Bük ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Kalkar 4-10 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenleyecekleri Hatay tanıtım günlerine davet ederek destek istedi.İl Başkanı Mustafa Eğe de ziyaretlerinden dolayı Hatay Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Kalkar’a teşekkür ederek, ilimizin tanıtımının önemli olduğunu ve gerekli hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

ÇALIŞKAN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi GİK Üyesi Prof. Dr. Necmettin Çalışkan da temaslarını sürdürüyor. Çalışkan, yakın tarih bandında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ve beraberindeki Gazileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü, Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Yönetimini kabul etti. Çalışkan ayrıca Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Göçmez’e yeni işyeri için tebrik ziyareti, İdlipte şehit düşen Turgay Abacı ve uzman çavuş Serkan Baş için ailelerine taziye ve dua ziyareti gerçekleştirdi ve vatandaşlarla sohbet etti. Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı, erken seçim olasılığını göz önünde bulundurarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.