SAADET PARTİSİ KADIN KOLLARI, “NECMETTİN ERBAKAN UMUT ORMANI” KAMPANYASI BAŞLATTI

SAADET PARTİSİ KADIN KOLLARI, “NECMETTİN ERBAKAN UMUT ORMANI” KAMPANYASI BAŞLATTI

81 ilde başlatılan kampanyada, orman yangınları nedeniyle yeşil yaşam alan kayıplarını telafi etmek için yeni bir orman oluşturmak ve canlılara yeni bir yaşam alanı kurma amaçlanıyor.

Hatay’da Antakya Vali Ürgen alanında bir araya gelen partililer stant ve fikir duvarı açarak basın açıklaması okudu. Fidan başına 12 lira bedelle bağış yapmak isteyenler için bankaların IBAN numaralarının olduğu broşürler dağıtıldı.

Saadet Partisi Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Ceren Seda Çiçek burada yaptığı basın açıklamasında,”Doğadaki tahribat, açılan yara gittikçe derinleşti. Ancak biz bu yarayı birlikte sarabileceğimize, doğayı hep birlikte yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Yanan ormanlarımızı, mahvedilen doğayı hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyoruz. Bu farkındalıkla, Saadet Partisi Kadın Kolları olarak, kurmak istediğimiz, Necmettin Erbakan-Umut Ormanı ile doğamızda ve sosyal hayatımızda kaybettiğimiz değerleri el birliği ile yeniden kazanacağımıza ve böylelikle yarınlara daha güzel bir ülke bırakacağımıza inanıyoruz.” Dedi.”Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı” kampanyası, 30 Kasım’a kadar devam edecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.