SAADET PARTİSİ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

SAADET PARTİSİ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi görevini de sürdüren Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın onur konuğu olarak katıldığı, Saadet Partisi Payas İlçe Başkanlığın ev sahipliğinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kahvaltı programın düzenledi.

MUHTARLAR DEVLET VE MİLLET ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİNİ YERİNE GETİRİR

Kahvaltı programında konuşan Necmettin Çalışkan “ Milletin iktidarında Saadet var. İnşallah milletin iktidarında huzuru, barışı, ekonomi kalkınmayı, şahsiyetli bir dış politikayı tesis edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun. Biz millet ittifakında hayra motor, şerre fren olacağız” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz kahvaltı programında yaptığı konuşmada, “Kurumlar arasındaki iletişimi sağlayan, altyapıdan üstyapıya gerek kamuyla gerek yerel yönetimle bir köprü vazifesi gören başta ilçemizde muhtarlarımız olmak üzere Türkiye’de görev yapan bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımızı da minnet ve rahmetle yad ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Allah olduğunuz mahallelerde bu devlete güzel hizmetler getirmenizi hepinize nasip eylesin diyorum. İlçe Başkanı Öksüz, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu ifade ederek, Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

BALIKÇI BARINAĞI İLGİ BEKLİYOR

Muhtarlar adına konuşan Karacami Mahallesi Muhtarı Mehmet Baran, “Payas ilçemizde balıkçı barınağında verilen liman sözü tutulmalıdır. Etrafına da çok güzel bir çevre düzenlenmesi sağlanmalıdır. Sesimizi yetkililere duyurmak istiyoruz. Ben bu vesileyle Saadet Partisi’ne bütün muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmansın inşallah.” ifadelerine yer verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.