SAADET’TEN ALTINÖZÜ BELEDİYESİNE ZİYARET

Saadet Partisi (SP) Hatay heyeti, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirerek yeniden seçilmesini tebrik etti

SAADET’TEN ALTINÖZÜ BELEDİYESİNE ZİYARET

Saadet Partisi (SP) Hatay heyeti, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirerek yeniden seçilmesini tebrik etti.Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ve yardımcısı Fahri Serdar Özal ile partinin Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Saadet heyetine yeni belediye binası ve konferans salonunu gezdirerek bilgi verdi.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü’ne yapacakları başta zeytin ve zeytinyağı konusunda projelerden bahsederek bazı projelerde de bakanlıklardan onay beklediklerini söyledi.

TURİZME KATKI SAĞLAYACAK PROJE
“Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Teras Projesi”nin inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Sarı, İlimizin örnek ve tek projesi olan “Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Teras” projemiz İlçemizin turizm ekonomisine katkı sağlayacaktır.
Sizlerden ve tüm kurum STK’larımızdan aldığımız güç ve destekle hizmetlerimizi arttırarak Altınözü’müzü daha ileriye taşıyacağız” dedi.Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da birlik beraberlik vurgusu yaptığı ziyarette, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı seçim galibiyetinden dolayı tebrik etti.

HAYIRLI İŞLERE DESTEK OLACAĞIZ
Çalışkan, Altınözü’nün daha ileriye taşınmasının öneminde değinerek, “bu sorunların üstesinden el birliği ile gelebiliriz. Bu anlamda Saadet Partimizin Altınözü meclis üyeleriyle çözüm odaklı yaklaşarak, hayırlı işlere destek olacağız” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.