SAADET’TEN İYİ PARTİ İSKENDERUN’A ZİYARET

SAADET’TEN İYİ PARTİ İSKENDERUN’A ZİYARET

Ülkenin aydınlığı için birlikte hareket etme kararı alan İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin İlçe Yönetimleri bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Millet İttifakı çatısı altında buluşan Saadet Partisi’nin İskenderun İlçe Başkanı Halil Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Millet İttifakı’nın bir diğer üyesi İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın’ı ziyaret etti. Genel Başkanlar Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu’nun da sık sık gerçekleştirdiği istişare ziyaretlerini İskenderun’da gerçekleştiren iki partinin ilçe başkanları birlik pozu verdiler.

GÜNDEM İÇ VE DIŞ POLİTİKA OLDU

İki İlçe heyetinin buluşmasında ana gündem konuları iç ve dış politikada ülkemizin seyrettiği harita ve ülkemizin geleceği oldu. İlk genel seçimlerde de ittifakta olacak iki partinin, ülkenin gidişatından memnun olmadığı ve bu duruma çözüm bulunması gerektiği vurgulandı.

ÇELİK: İYİ PARTİ İLE İSTİKAMETİMİZ AYNIDIR

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil Çelik, ziyarette yaptığı açıklamada, “Saadet Partimiz ile İYİ Parti’nin ülkenin mevcut durumu ve olması gereken durumu ile ilgili tespit ve önerileri çok benziyor. Bu anlamda istikametimiz aynıdır diyebilirim. Bizler Genel Başkanlarımızın çizdiği yoldan giderek partilerimizin muvaffakiyeti için çalışıyoruz. İnşallah İskenderun’da tarafı olduğumuz Millet İttifakı’nın galibiyeti için gerek İYİ Parti ile gerekse de diğer ittifak ortağı olan partiler ile aynı amaç doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz ve ülkeyi bu karanlık yoldan geri döndüreceğiz. Ülkenin geleceği Saadet Partisi’dir. Bugün bizlere ev sahipliği yapan İYİ Parti İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyor ve siyasi arenada başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BARIN: ZİYARETLERİ İÇİN SAADET İSKENDERUN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Barın konuşmasında, “İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığımızı Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Çelik Ve İlçe Yönetimi Ziyarette Bulundular. Konumuz Tabi ki Memleketimiz İskenderun’du. Kendilerine Ziyaretleri İçin Çok Teşekkür Ederiz. Selam Ve Dua İle” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.