SABİT TEKSÖZ YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

SABİT TEKSÖZ YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi:

Antakya’ya bağlı Odabaşı mahallesinde bulunan Ayışığı Kır Bahçesinde kahvaltılı gerçekleştirilen genel kurula Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz’ün yanı sıra Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Murat Hayzaran, Ticaret İl Müdürü Halil İmrek, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Künefeci, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdulkadir Teksöz, çeşitli oda başkanları ve esnaf katıldı.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından yeniden başkanlığa seçilen Sabit Teksöz esnafa hitap ederek görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmaları ve hizmetleri anlattı. Önceki yıllara oranla bu sene pandemi koşulları nedeniyle çok daha zorlu bir görevi ifa ettiklerini söyleyen Başkan Teksöz konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Kooperatif olarak her zaman üyelerimizin haklarını korumak için çaba harcadık ve çaba harcamaya devam ediyoruz. Esnaf kardeşlerimizin hep yanında olduk. Üyelerimize destek olmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Gece gündüz demeden esnaf kardeşlerimizin rahat etmeleri adına çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yapıyoruz. Zor bir dönem geçiren esnafımız pandemi nedeniyle daha da zor bir döneme girdi.

Bu zorlu süreçte gecelere kadar çalışarak esnafımıza rahat nefes aldırmak için çabaladık. Bazı esnaf kardeşlerimiz gece yarısı beni arayarak “Başkanım Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nden bizi aradılar ve kredimizin onaylandığını söylediler. Bu saatte arandığımız için biraz şüphelerimiz oldu. Sizden daha iyi bilgi alabileceğimizi düşünerek sizi aradık” dediler. Ben de o kardeşlerimize rahat olmaları gerektiğini söyleyerek gecelere kadar sizler için çalıştığımızı ve bizlerin sizi aradığımızı söyleyerek esnaf kardeşlerimizin rahat olmaları konusunda onları bilgilendirdik. Yine değişen bir şey yok. Benim telefonum 24 saat açık ve emrinizde. Ne olursa olsun sizlerin hep yanınızdayız. Gece gündüz demeden sizlerleyiz.” Daha sonra tek liste halinde girilen seçimde Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliklerine Sabit Teksöz, Vehip Sultanoğlu, Haydar Kit, Şakir Batmaz, Sabit Ak, Ömer Gürbüz, Adnan Taşçıoğlu, Fatih Aziz Yılmaz, Mehmet Ali Yıldırım, Zeki Buru ve Mehmet Ali Yapar. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.