SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI KİRLİ OYUNUNUZA ALET ETMEYİN

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI KİRLİ OYUNUNUZA ALET ETMEYİN

27.04.2021 tarihinde Saat 11 civarında Hatay Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binası Poliklinikler alanında 1935 doğumlu F.Ö. adlı vatandaşın sosyal medyada battaniye ile taşınırken görüntülendiği paylaşımlara ilişkin çıkan asılsız haberi yazan SÖZDE gazetecinin araştırmadan yazmış olduğu ve birlikte hareket ettiği açıkça ortadadır.

Bu sözde gazeteciye ilk etapta şunu soruyoruz, hastanın hastaneye geliş anından içeriye geçirilişine kadar olan bölümü kendin gözlerinle izlemene rağmen, hasta yakınları hiçbir hastane yetkilisine seslenmeden ve yardım istemeden, kendi başlarına karar vererek içeriye battaniyeden alınmasını görmene rağmen bu yalan haberi yazman akıllarda soru işareti bırakmıştır.

SÖZDE GAZETECİYE SORUYORUZ?

Hastane yönetimine kastın mı var?

Hastane Başhekim Vekiline kastın mı var?

Sağlık çalışanlarına kastın mı var?

Pandemi sürecinden bu yana gecesini gündüzüne katan, ailelerinden dahi ayrı kalan, cansiperane şekilde fedakarca çalışıp gayret gösteren hatta bu uğurda vefat eden sağlık çalışanlarımıza nasıl bir kastın var, doğrusu anlamış değiliz.

Başta Sayın Valimizin koordinesinde, gerek İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan sağlıkçılarımız, gerekse Hatay Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu ve Hastane yönetimi ve çalışanları başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları asla göz ardı edilemez. Bu kadar öz veriyi yok sayamazsın SÖZDE gazeteci. Akıllara ilk gelen soru bu komployu neden kurduğun ve amacın nedir diye soruyoruz sana.

Çektiğiniz kamera kayıtlarının bu olayın asıl amacını ortaya serdiği gibi Hastane kamera kayıtları sizin tezinizi çürütmüştür. Ayrıca bu asılsız haberi basın mensuplarının bir kısmına sizin telefonunuzla watsapp yoluyla yollamadınız mı haberi yapılsın diye.  Sana tavsiyemiz hasta üzerinden algı yaratma otur düzgün gazetecilik yap işine ekmeğine bak.

Haber M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.