SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞININ 39. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞININ 39. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 39. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde sahil ve karasularımızın  korunması ve güvenliğinin sağlanmasında üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren  Sahil Güvenlik Komutanlığının 39. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.Sahil Güvenlik Komutanlığı, hâkim olduğu coğrafyanın stratejik öneminin bilincinde olarak, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevleri gibi kritik görevleri de ifa ederek Türkiye’nin denizlerdeki hâkimiyetinde başrol oynayan kuruluşlardan biridir.Deniz yetki alanlarımızın emniyetinin sağlanmasında ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında en büyük güvencemiz olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları, her kademedeki nitelikli ve donanımlı personeliyle bugün olduğu gibi bundan sonrada başarıyla yerine getirmeye devam edecektir.Bu vesileyle, vatanımızın korunması ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunar, Sahil Güvenlik Komutanlığımızın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.