ŞAHİN’DEN TAŞ OCAĞI TEPKİSİ

ŞAHİN’DEN TAŞ OCAĞI TEPKİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Suzan Şahin İskenderun Akarca Mahallesi maden-taş-kireçtaşı ocakları ile ilgili açıklama yaptı.Vekil Şahin konuşmasında; ”İskenderun Akarca Mahallesi maden-taş-kireçtaşı ocaklarından bıkmış durumda.” dedi.Vekil Şahin Yerleşim yerlerinin hemen yakınında olduğunu belirterek; ”Bu maden ocaklarından gelen dinamit sesleri ve toz insan sağlığını tehdit ettiği gibi, bu ocaklar eliyle doğa katliamı da yapılıyor. 1974 yılında yapılan kireçtaşı maden ocağı da bunlardan birisi. Kapatılan kısımları da öylece terk edilmiş.” diye konuştu.

HANİ AĞAÇLAR DİKİLECEKTİ!

Vekil Şahin ağaçların geri dikilmesi gerektiğini söyleyerek; ”Hani maden ocakları için kestiğiniz ağaçları yerine dikecektiniz? Öyleyse Akarca Mahallesi’nde terk edilen maden ocağı alanı neden ağaçlandırılmıyor? Yetkililere çağrı yapıyoruz. Gelsinler görsünler ve Akarcalı hemşehrilerime bu soruların yanıtını versinler.” şeklinde konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.