SAHRAP SOYSAL, ALTINÖZÜ MUTFAĞINI TÜRKİYE’YE TANITTI

SAHRAP SOYSAL, ALTINÖZÜ MUTFAĞINI TÜRKİYE’YE TANITTI

Değişen gelişen ve güzelleşen Altınözü’nün tanıtımının yapıldığı ve renkli sahnelere konuk olan 6. Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin yer aldığı Haber Global kanalında yayınlanan Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programı yayınlanan Altınözü bölümü ile büyük beğeni topladı.

Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programında Altınözü lezzetleri tanıtıldı. Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programına konuk olan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, zeytin diyarı ve Gastronomi kenti Altınözü’nün birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini, turizm alanlarını ve benzeri birçok kültürel ve tarihi değerini programda tanıttı.

Altınözü’nde olmaktan ve Altınözü’nün essiz lezzetlerini televizyon başındaki insanlara aktarmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sahrap Soysal, “Çok sevdiğim Altınözü’nde olmak gerçekten muhteşemdi. Altınözü’nde her zaman evimizde gibi hissettik. Çok keyifli bir Altınözü bölümü ile karşınızdaydık. Festival alanında zeytin hasadına katıldık. Belediye Başkanımız Rıfat Sarı ve değerli eşi Meryem Sarı ile Altınözü’nün güzelliklerini konuştuk. Tarihi zeytinyağı şenliğine katıldık. Baş biber dolmasını sizler için pişirdik. Bereket kazanımızı kaynattık. Daha fazlası için sizleri bölümümüzü izlemeye davet ediyorum” dedi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Sahrap Soysal ve ekibine teşekkür ederek, “Haber Global ekranlarında Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programında İlçemizin kültürü ve tarihi ile özdeşleşen zengin gastronomi mutfağımızı anlattık. Altınözü derin tarihi ve binlerce çeşit yemeği ile gerçekten de bir tarih hazinesidir. Bu güzellikleri bir yandan ortaya çıkararak, bir yandan da tanıtarak ilçemize değer katıyoruz. Programda ilçemize yer veren Sahrap Soysal hanımefendi nezdinde tüm ekibine teşekkür ediyorum. Biz Altınözü için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.