Meşale Gazetesi

SAKATIM DEDİ, HATAYSPOR’DAN SESSİZ SEDASIZ AYRILDI

SAKATIM DEDİ, HATAYSPOR’DAN SESSİZ SEDASIZ AYRILDI

Hatayspor’un Gineli futbolcusu Adama Traore’nin sakatlık bahanesiyle takımdan ayrıldığı ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City ile anlaşmaya vardığı ortaya çıktı. Hatayspor formasını en son Kayserispor maçında giyen yıldız orta sahanın İngiltere’de forma giymek için takımdan sessiz sedasız ayrıldığı öğrenildi. İngiltere’den gelen cazip teklifin ardından Hatayspor ile kalan maçlarda oynamamak ve yeni sezona sakatlıksız girmek için Türkiye’yi de terk eden oyuncu ile ilgili Hatayspor cephesinden de hiçbir açıklama gelmemesi şaşkınlık yarattı.

TARAFTAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Yıldız orta sahanın durumunu merak eden Hataysporlu taraftarlar Adama Traore ile ilgili açıklama bekliyor. Sakat olmadığı ve takımdan ayrıldığı söylenen Traore’nin, neden bu şekilde davrandığını merak eden taraftarlar, sosyal medyada da konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yaptılar.

TRAORE’NİN AKLINI ACUN MU KARIŞTIRDI?

Bu sezon Şota Arveladze yönetiminde ligde kalmayı garantileyen İngiliz ekibi gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için harekete geçti. İddiaya göre Hull City bu doğrultuda gelecek sezonun ilk transferini Süper Lig’den yaptı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Hull City, Hatayspor’da forma giyen Malili orta saha oyuncusu Adama Traore ile anlaşmaya vardı.

3 YILLIK ANLAŞMA

Ilıcalı’nın takımı Hatayspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki on numara ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Hull City bu transferde Traore’nin sözleşmesi bittiği için Hatayspor’a bonservis ücreti ödemeyecek.Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.