SAMANDAĞ BELEDİYESİ “SATIN ALAN DEĞİL ÜRETEN” BELEDİYECİLİĞE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

SAMANDAĞ BELEDİYESİ “SATIN ALAN DEĞİL ÜRETEN” BELEDİYECİLİĞE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler rengarenk görüntüleri ve mis kokularıyla ilçemizin sokak ve caddelerini süsleyen çiçek ve ağaçları kendi seralarında özenle yetiştirmeye devam ediyor.

Üreten belediyecilik ve tasarruf anlayışıyla kurulan seralarda üretilen bitkiler; yeşil alanlar, park, refüj ve kavşaklarda yerlerini alarak ilçemizin görsel güzelliğine güzellik katıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, her mahalleye bir park sözü kapsamında devam eden çalışmalarda, mahallelere kazandırılan parkların bahçe düzenlemelerinde kullanılan bitkilerin kendi seralarında üretildiğine değinerek “Daha az maliyetle daha çok hizmet üretmek temel hedefimizdir. Yıllardır özlemini duyduğumuz, turizm ilçesi olan Samandağımızı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak amacıyla hiç para ödemeden tasarruf yapmak suretiyle kendi fidemizi, kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyor, ilçemizi güzelleştiriyoruz.” ifadelerinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.