Meşale Gazetesi

SAMANDAĞ BELEDİYESİNDEN OKULLARA ZEKA OYUN SETİ DAĞITIMI YAPILDI

2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Samandağ Belediyesi tarafından ilçenin 42 Mahallesinde bulunan bütün İlkokullara, tüm öğrencilerin oynayabilecekleri Zeka Oyun Setleri hediye ediliyor

SAMANDAĞ BELEDİYESİNDEN OKULLARA ZEKA OYUN SETİ DAĞITIMI YAPILDI

2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Samandağ Belediyesi tarafından ilçenin 42 Mahallesinde bulunan bütün İlkokullara, tüm öğrencilerin oynayabilecekleri Zeka Oyun Setleri hediye ediliyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Akdeniz İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Turgut reis Anaokullunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin İlköğretim Haftasını kutladı ve Zeka Oyun setlerini öğrencilere kullandırılmak üzere okul idarecilerine teslim etti. Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; “İlköğretim Haftası Dolayısıyla Akdeniz, Cumhuriyet ve Turgut reis okullarını ziyaret ettik. Elimiz boş gitmeyelim diyerek öğrencilerimize Meyve suyu , Kek, Trafikte Öğreniyorum Kitabı ve okullarımızda tüm öğrencilerimizin oynayabileceği Zeka Oyun Seti dağıttık. Tüm mahallelerimizdeki okullara dağıtımı yapılacak Zeka Oyun Setiyle öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme fırsatı yakalamış olacak. Bende öğrencilik yıllarımı hatırladım çocuklarla, konuştuk, güldük, yaptıkları resimleri gösterdiler. Bu vesileyle bir kez daha 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle “İlköğretim Haftası”nı kutluyor, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum.” İfadelerine yer verdi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.