SAMANDAĞ DAHA İYİ YÖNETİCİLER HAK EDİYOR

SAMANDAĞ DAHA İYİ YÖNETİCİLER HAK EDİYOR

Hatay’ın bereketli topraklara sahip olan ilçesi Samandağ yıllardır yapılan hizmetlere rağmen beklenen gelişmeyi bir türlü gösteremedi. Sosyal projelere de ağırlık veren Samandağ Belediyesi, aynı etkiyi asli hizmetlerde gösteremedi. Bozuk olan mahalle yollarının onarılmaması, yolların yanı sıra ilçede işsizliğe yönelik projelerin olmaması dolayısıyla Samandağ sürekli göç veren ilçe konumuna düştü. İlçede hizmetlerin yetersizliği nedeniyle üretim düşerken, sulama sorunu nedeniyle çiftçiler bereketli topraklarını sulayamaz hale geldi. Sebze meyve üretiminde Hatay’ın merkezi konumundaki Samandağ’da bereketli topraklar boş durumda bulunuyor. Vatandaşlar ise Samandağ Belediyesi’nin hizmet üretmemesinden şikayetçi.

VATANDAŞ KAVGA DEĞİL HİZMET BEKLİYOR

Mevcut Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın sürekli tartışmalarda adının geçtiğini belirten vatandaşlar, Başkan Eryılmaz’ın kavgadan uzak durmasını ve ilçede sorunları doğru tespit ederek sorunları çözmeye odaklanmasını istiyor. Genç nüfusun ve işsizliğin en fazla olduğu ilçelerin başında gelen Samandağ’ın potansiyelini doğru kullanmasını isteyen vatandaşlar, Refik Eryılmaz’dan yerinde hizmet bekliyor. İşsizliği azaltacak, çiftçilere sulama imkanlarını arttıracak, gençlere ve tüm vatandaşlara dönük projelerle ilçenin göç vermesinin önüne geçilmesini isteyen vatandaşlar, yetkililere seslenerek geç kalınmadan Samandağ’ın özüne dönmesi gerektiğini belirttiler.  Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.