SAMANDAĞ HALKI KESİNTİLERDEN BIKTI

SAMANDAĞ HALKI KESİNTİLERDEN BIKTI

Samandağ’da son günlerde art arda gerçekleşen elektrik kesintilerinden isyan eden vatandaşlar Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ firmasına isyan ettiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada; “Not Çevlik halkı olarak sesleniyoruz. Burada bir filmler dönüyor. Gece 23.30 saatlerini elektrik gitti. Hoş geldin Yeni yıl 2022 Ocak ayı 03 01 2022 Pazartesi günü tarihinde elektrik sıkıntılarımız devam ediyor. Hatay Samandağ Kapısuyu Çevlik bölgesinden buradan sesleniyoruz elektrik faturasına zam yapmasını biliyorsunuz ama bu Çevlik Bölgesi’nin Allah’ın günü elektrik kesintileri devam ediyor.

“24 SAAT KESİNTİ YAPMAYA HAKKIN YOK”

Bunun bir açıklamasını sizden bekliyoruz Sayın Toroslar dağıtım şirketi 186 arıyoruz şebekede sıkıntı var diyorlar Toroslar dağıtım şirketinin elemanlarını soruyoruz kaçak elektrik var diyorlar. Biz nerede yaşıyoruz ülkeler ve ilçeler arasında Hatay Samandağ Çevlik. Sizin yüzünüzden en çok elektrik kesintilerinin ülkeler ve ilçeler arasında 1 birinci olduk. Toroslar dağıtım şirketi zam yapmayı biliyorsunuz ama hizmet yapmayı da bileceksiniz. Hizmet yapamıyorsun. Türkiye’de yaşıyorsan 81 ilin hizmetini veremiyorsan helal para yiyorsa helal olsun diyeceğim ama haram işler yapıyorsun da haram zıkkım olsun böyle de bir büyük konuşalım kardeş Sayın Toroslar dağıtım şirketi bana hikayeden kaçak elektrik şebeke hatası var diye senin elektrik kesmeye 7/24 saat hakkın yok elektrikleri kesmeye. Hatay sizin yüzünüzden yerli yabancı ülkelere rezil oluyor” ifadelerine yer verdiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.