Meşale Gazetesi

SAMANDAĞ VATANDAŞLARA MEZAR OLMASIN

SAMANDAĞ VATANDAŞLARA MEZAR OLMASIN

Samandağ’da yolların durumu, ışıklandırmanın yetersizliği, trafik işaretlerinin azlığı ve daha çok sayıda faktör vatandaşların kazalarda yaralanmalarına, hatta ölümlere yol açıyor.

Samandağlı vatandaşlar bozuk yollardan kaçarken karanlık sokaklara dalmak zorunda kalıyor. Kalabalık caddelerdeki trafik işaretlerinin yetersizliğinden yakınan vatandaşlar, hemen her gün ölümlü kazaların yaşandığı Samandağ’ın vatandaşlara mezar olmasını istemiyor. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, duruma bir an önce önlem alınmasını istiyor.

YAKINLARIMIZI KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

Samandağ’da hemen her köşe başında yaşanan kazalarda her yıl binlerce kişi yaralanıyor, yüzlerce kişi de hayatını kaybediyor. Önlenebilir nedenli kazalardan dolayı hayatını kaybeden vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak yolların bir an önce düzeltilmesini ve ilçede trafik işaretlerinin, yaya geçitlerinin ve ışıklandırmanın artmasını talep ediyor. Daha çok canların yanmasını istemeyen vatandaşların çağrıları cevapsız kalırken, vatandaşlar yetkililere isyan etti. Öncelikli olarak kazaların fazlaca yaşandığı bölgelerden çözüme başlanmasını isteyen vatandaşlar, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’a seslenerek; “Görevini yapamayan istifa etsin ve hizmetlerin önünü açsın” çağrısı yaptılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.