SAMANDAĞLI MUHTARLARDAN YEŞİLDAL’A GÜVENOYU

SAMANDAĞLI MUHTARLARDAN YEŞİLDAL’A GÜVENOYU

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, yaptığı çalışmalarla geniş yankı uyandırıyor. Başkan Yeşildal, Samandağ’a yönelik çalışmaları ve söylemleri nedeniyle ilçede hizmet veren muhtarlar tarafından tam destek görüyor. Bu desteğin karşılığı olarak muhtarları ağırlayan Yeşildal, Samandağ’ın sorunlarının çözümü için her zeminde çözüm için girişimlerde bulunacağını belirtti.

ÇOK SAYIDA MUHTARI MAKAMINDA AĞIRLADI

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Samandağ’dan gelen çok sayıda mahalle muhtarını il binasındaki makam odasında ağırladı. Başkan Yeşildal’ı ziyaret eden heyette Seldiren mahalle muhtarı Şaban Kurmaz, Yeniköy mahalle muhtarı Mustafa Pala, Hıdırbey mahalle muhtarı Selahattin Yeter, Batıayaz mahalle muhtarı Ercan Halistürk, Büyükoba mahalle muhtarı Bayram Kılınç, Çamlıyayla mahalle muhtarı Erhan Karakaya, Ceylandere mahalle muhtarı Yaşar Çolak, Çubukçu mahalle muhtarı Mustafa Gündoğan, AK Parti Samandağ İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Toysal, önceki dönem İlçe Başkan Yardımcıları Ercan Dayaklı ve Mehmet Kurmaz yer aldı. Samandağ’ın sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette Başkan Yeşildal, muhtarlardan gelen talepleri not ederek çözüm için yardımda bulunacağını belirtti.

MUHTARLARDAN YEŞİLDAL’A TEŞEKKÜR

Muhtarları “Yerel yönetimlerimizin mihenk taşları” olarak adlandıran Başkan Yeşildal, büyük memnuniyet duyduğu muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.