Meşale Gazetesi

SAMANDAĞLILAR EŞİT HİZMET İSTİYOR

SAMANDAĞLILAR EŞİT HİZMET İSTİYOR

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan vatandaşlar yetkililerden eşit hizmet bekliyor.

Mahalle yollarının berbat durumda olduğu Samandağ’da ekili arazilerine gitmekte zorlanan vatandaşlara ekonomik krizin yanında bir darbe de belediye vuruyor. Diğer ilçelerin mahalle yollarını örnek gösteren Samandağlılar her ilçeye eşit hizmet prensibini dilinden düşürmeyen yetkililerden hizmet bekliyor.

VATANDAŞLAR İSYAN DURUMUNA GELDİ

Vatandaşlar sosyal medyadan yaptıkları sitem dolu açıklamalarında; “Belen’de Yayladağı’nda Dörtyol’da Altınözü’ndeki çiftçi kardeşimiz nasıl asfalta doyduysa, yıllardır kaderine terk edilen haftasonu binlerce aracın geçtiği Kapısuyulu hemşerilerinizin de hakkıdır asfalt. Samandağ seçmeninin %85’inin oylarıyla milletvekili seçilenler bu ilçenin hizmetsizliğine ötekileştirilmesine ne zaman ses edecekler? Sayın Tokdemir Samandağ’dan gelen fazla oyla milletvekili oldunuz, bölgenizden aldığınız 6 binle değil. Seçimlerden bu yana kaç kere vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlediniz? Ahde vefanız biz Samandağlılara olmalı” ifadelerini kullandılar.

Gerek vekillere, gerekse de belediye başkanlarına isyan dolu çağrıda bulunan vatandaşlar mahallelere hizmet gitmesini istiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.