ŞAMPİYON ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Kupası Hatay Şampiyonasında Birinci Olan Öğretmenlerin takımı ödüllendirildi.

ŞAMPİYON ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenler Kupası Hatay Şampiyonasında Birinci Olan Öğretmenlerin takımı ödüllendirildi.Milli Eğitim Bakanlığının Ülke genelinde düzenlediği “Öğretmenler Kupası” müsabakalarında Hatay Şampiyonasında Birinci olan ve Bölge Şampiyonasında Hatay’ı temsil edecek üç ayrı takımı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu tebrik etti.Takım başarısı gösteren Öğretmenlere Bölge Şampiyonasında kendilerine her türlü desteğin verileceğini söyleyen Milli eğitim Müdürü Köseoğlu, Resmi ve Özel okullarda görevli öğretmenlere başarılarından dolayı “Teşekkür Belgesi” verdi. Köseoğlu, Göstermiş oldukları başarılardan dolayı öğretmenlerimizi kutluyorum. Başarılarını Ülke genelinde sürdüreceklerine inancım tam dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.