ŞAMPİYON SPORCU YAYLADAĞILILARLA BULUŞTU

ŞAMPİYON SPORCU YAYLADAĞILILARLA BULUŞTU

Dünya Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Yayladağı’nda sporcu öğrencilerle buluştu.

Yayladağı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde Yayladağı Kültür Merkezi’nde Milli Sporcu Şahika Ercümen’in katılımıyla gerçekleştirilen Akciğer Kanserine Farkındalık Ayı kapsamında yapılan kompozisyon ve resim yarışması ödül törenine; Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Başsavcısı Can Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, İlçe Sağlık Müdürü Mesut Alkaç, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

ERCÜMEN ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

Dünya rekortmeni sporcu, Yayladağı’ndaki programda öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca sağlık ile ilgili de öğrencilere uyarılarda bulunuldu. Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, programın hazırlanmasında emeği geçen Bozlu İspir Baram İlk Ortaokulu ile Yayladağı 5 Nolu Sağlık Ocağı’na teşekkürlerini sunarak, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik etti. Yalçın, ayrıca Ercümen’e Yayladağı’nda devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aktarımında bulundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.