ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ

ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ

Hatayspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ligin son iki haftasında şampiyonluğu ilan etmeyi hesapladıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı canlı yayın aracılığıyla Beinsport Kanalına katılarak Hatayspor ile ilgili soruları yanıtladı.

Hataysporlu taraftarların şampiyonluk için kenetlendiğini vurgulayan teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Her şey yolunda giderse, kendi hesaplarımıza göre, son 2 hafta içerisinde şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Takım olarak moral ve motivasyon açısından çok iyi durumdayız. 53 yıllık özleme son vereceğiz” diye konuştu.

İDEALLERİ OLAN BİR TEKNİK ADAMIM

Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü, idealleri olan bir çalıştırıcı olduğunu vurgulayarak çalıştırdığı takımlarda iz bıraktığını söyledi.

Yarışmacı olduğu kadar kulübü geliştiren bir teknik adam olduğunu dile getiren Altıparmak, şunları kaydetti:

“İdealleri olan bir teknik adamım. Çalışmak, araştırmak, oyuncu yetiştirmek benim için önemli. Gittiğim her kulüpte yıllardır oradaymışım gibi çalışırım. Kulübün her şeyi ile ilgilenirim. Bütün kulüplerde bir kalıcı eserim vardır. Hem yarışan hem de kulübün seviyesini yükselten hocalardanım. Ülkenin şartlarını herkes biliyor. Arkanızda birileri olmadan bir yerlere gelemeyeceğini herkes biliyor. Şu ana kadar Türkiye’de en çok şampiyonluk yaşayan hocalardanım. Üst taraftaki hocaların şampiyonlukları yok. Alt liglerde çalışmamış çok hoca var. Avantajları üç büyük takımda futbol oynamaları. Futbolculukla antrenörlük farkı şeyler. İyi futbolcudan iyi antrenör olacak diye bir şey yok.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.