Meşale Gazetesi

ŞANLI, AVUKATLIK CÜBBESİNİ GİYDİ

ŞANLI, AVUKATLIK CÜBBESİNİ GİYDİ

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 15. Meslek Komitesi Başkanı Adnan Şanlı’nın Hukuk Fakültesini bitiren ve stajını tamamlayan oğlu Mustafa Şanlı, düzenlenen törenle yemin edip, avukatlık cübbesini giyerek mesleğe adım attı. Staj dönemini başarıyla tamamlayan Mustafa Şanlı Hatay Adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.

Mustafa Şanlı’ya cübbesini Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın giydirdi. Törene genel sekreteri Av. Oya Mıstıkoğlu, meslektaşları ve yemin eden Mustafa Şanlı’nın ailesi katıldı. Başkan Av. Cihat Açıkalın aralarına katılan genç meslektaşlarını kutladı ve başarılar diledi.

 İTSO (İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası) 15. Meslek Komitesi Başkanı Adnan Şanlı ailesiyle birlikte oğlu Mustafa Şanlı’yı gurur günü törende yalnız bırakmadı. Cübbe giyip yemin ederek Hatay Barosu’nda avukat camiasına ‘merhaba’ diyen genç Av. Mustafa Şanlı, mesleğin üzerlerine yüklediği görev ve sorumluluktan kaçınmadan çalışacağını söyledi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.