SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

SAYGI  VE RAHMETLE ANIYORUZ

AK Parti Defne İlçe Başkanı Av.Mehmet Döner, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82’nci ölüm yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Döner, yayınladığı mesajında; “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 82. Yıldönümünde saygıyla, rahmetle anıyoruz.

Türk milletine öncülük ederek, yaşadığı çağa damgasını vuran, başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk; hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesindeki tüm gücünü Türk ulusuna olan inancından ve güveninden almıştır.

Bizlere de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdürerek, bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız.

Vefatının 82. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.