SAYILI GÜNLER KALDI!

SAYILI GÜNLER KALDI!

Geriye sayım başladı, Hatayspor’da her geçen gün heyecan daha da artıyor. Taraftar, “Süper Ligi” gün gün, saat, saat saymaya başladı. 19 Haziran da başlayacak TFF 1. Lig müsabakaları için süre daralıyor.

Tüm takımların taraftarları takımlarını özledi, dahası futbolu özledi. Ama Bordo-Beyazlı taraftarların sabırsız oluşu hepsinden farklı, yerinde duramıyorlar. Çünkü onların özlemi ve hasreti var. 53 yıllık özlemin son 6 haftada sona ereceğine yürekten inanıyor! Hatayspor’da tüm hazırlıklar ‘Süper Lige’ göre yapılıyor! Herkes gibi bende şampiyonluğa çok inanıyorum. Hele ki, Hatayspor’un bunu fazlasıyla hak ettiğine inanıyorum. Çok çileler çekti, ne badireler atlattı, ne krizler yaşadı Hatayspor. Türkiye’de Süper Ligi görmeyen takım kalmadı neredeyse, Hatayspor hep bu hasreti yaşadı, taraftarına bu sevinci bir türlü yaşatamadı. İnşallah 53 yıllık özleme bu sezon son verilecek. Şehir olarak şampiyonluğu doyasıya yaşayacağız. Yalnız dikkat etmemiz gereken hususlar var!

Henüz ortada oynanmamış 6 maç var! Yani ortada 18 puan var! Bu maçlar oynanmadan kimse şampiyon ilan edilmiyor! Sadece Hatayspor rakiplerinden bir adım önde, avantajlı durumda.

Avantajımızı iyi kullanmak zorundayız. Daha maçlar oynanmadan Hatayspor’u şampiyon ilan etmek takıma büyük sıkıntı verir, oyuncularımızın ayakları yere basmaz. Böyle bir rehavet takımımıza büyük zararlar verir. O yüzden ‘Şampiyon Hatayspor’ sözlerini temenni şeklinde kullanalım. Keskin bir dille takımımızı şampiyon ilan etmeyelim! Garantilemeden takımımızı gevşetmeyelim, bilinçli ve mantıklı hareket edelim. Kaybettiğimiz son dakika şampiyonlukları unutmuş değiliz! O psikoloji tekrar yaşamak istemiyorsak, takımımızı teşvik edici yazılarla destekleyelim ve rakiplerimizin oyununa gelmeyelim.

Sabır edelim! Tünelin ucu göründü, yolun sonu aydınlık inşallah.. Ha gayret, sayılı günler kaldı Süper Lige! Haber: Bedir GÖRÜN

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.