SEÇİM BİTTİ SAMANDAĞ BELEDİYESİ YOLLARI UNUTTU

SEÇİMDEN ÖNCE GELENLER ŞİMDİ NEREDELER

SEÇİM BİTTİ SAMANDAĞ BELEDİYESİ YOLLARI UNUTTU

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Uzunbağ Mahallesi’nde yolların hali içler acısı durumda. Bir köstebek yuvasını andıran yolları Samandağ Belediyesi’nin de görmezden gelmesi tepkilere neden oldu.
CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın da evinin bulunduğu mahallede vatandaş yol rezaleti nedeniyle evine gidip gelmekte zorlanırken ilgili belediyenin durumu görmezden gelmesine de bir anlam veremedi.

SEÇİMDEN ÖNCE GELENLER ŞİMDİ NEREDELER



Bahse konu olan mahallede ikamet eden mahalle sakinlerden Ali Genç, Muzaffer Genç ve Hasan Genç:”Yolların halini görüyorsunuz. Burası milletvekilinin mahallesi! Yağmur yağdığında buraya çamurdan, pislikten geçilmiyor. Evlerimizden çıkamıyoruz, çıksak ta dönmekte zorlanıyoruz. Araçlarımız zarar görüyor. Yüzlerce kez yolun yapılması için çağrıda bulunduk, belediyeye başvurduk ama kimse bizi dinlemedi. Seçimden önce gelenler şimdi neredeler. Mızraklı Mahallesi’ne de uzanan bu yolun derhal yapılmasını istiyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başta olmak üzere bütün yetkilileri göreve davet ediyoruz.”ifadelerini kullandılar. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.