Meşale Gazetesi

ŞEHİDİMİZE SAYGISI OLMAYAN MEDYA PATRONU

22 Ağustos 2019 Perşembe günü 3 vatan evladımız Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olmuş, Antakya’ya şehit ateşi düşmüştü.

ŞEHİDİMİZE SAYGISI OLMAYAN MEDYA PATRONU

22 Ağustos 2019 Perşembe günü 3 vatan evladımız Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olmuş, Antakya’ya şehit ateşi düşmüştü. Antakyalı şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Uçar’ın acı haberi Antakya’ya geldiğinde şehre hüzün çökmüştü.

Şehidimiz annesi tekbir sesleriyle haykırırken, aynı günün gecesinde Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) 24.yıl gala gecesine katılan Mazman Medya Sahibi Nihat Mazmanoğlu gazetesinde şehidimize yer vermesine rağmen aynı gece eğlenerek Antakyalı şehidimize haksızlık yapıp, şehidimizin üzerinden gazetesinde prim kazanmaya çalışmasını şaşkınlıkla karşılıyoruz.Böyle bir gecede VATAN SEVGİSİ, MİLLİYETÇİLİK, HÜZÜN, ŞEHİT ACISI, gibi kavramları unutup, gazetesini bunlara alet ederek, aynı günün gecesinde boy boy fotoğraf çektiren, şehidimize saygısızlık yapan Nihat Mazmanoğlu’nu ve Mazman Medya’yı kınıyoruz.

SÖZDE MİLLİYETÇİLİK

Bu kavramla bile sözde milliyetçilik, vatan sevgisi diyerek kamuoyunu yanıltan şehidimize yaptığı saygısızlık bir kenara pişkin pişkin fotoğraf çektirmekten geri durmayan Nankör Medya Patronu olan Nihat Mazmanoğlu bu olayla birlikte kamuoyu nezdinde tüm geçerliliğini yitirmiştir. Biri öldüğünde bile ev 40 gün boyunca sessizliğe bürünüp, televizyon bile açılmazken Vatan için Şehit düşmüş evladımızın toprağa verildiğin gün HASİAD’ın davetine gidip, konser dinleyen Mazman’ın sözde milliyetçilik ayakları sona ermiştir.Müze Otel’de gerçekleşen ve Cevher adlı bir sanatçının katıldığı gecede müzik iptal edilmezken, şehidimizden 4 gün sonra gerçekleşen Yayladağı Aba Güreşi etkinliklerinde konserlerin iptal edilmesi de şehide gerçekten gösterilen saygının ne olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Bilinmelidir ki Bu sözde Milliyetçi, Vatan Sever medya patronu yaptığı bu hareketle sınıfta kalmıştır. Ne yazıktır ki Aynı sektörü paylaştığımız Mazman Medya Patronun Nankörlüğünden dolayı Kamuoyu adına Hatay Meşale gazetesi olarak Şehitlerimizden,Şehitlerimizin kıymetli ailelerinden ve yüce Türk milletinden biz özür dileriz. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.