ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonda yaralanarak GATA’ya kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Kırmızı, Ceyhan’da son yolculuğuna uğurlandı.

Ceyhan Abdülkadir Ağa Ulu Cami’sinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ceyhan Asri Mezarlığı Şehitliği’ne getirilen şehidin naaşı, göz yaşları ve dualarla vatan toprağına emanet edildi.Şehidin tabutunun sarılı olduğu Türk Bayrağı’nı babası Zeydan Kırmızı’ya takdim eden Vali Elban, Şehit Mehmet Kırmızı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ile birlikte cenaze törenine katılan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Hakkari Otluca’da hain PKK’lı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan kahraman hemşehrimiz Uzm. Çvş. Mehmet Kırmızı’yı Adana Ceyhan ilçemizde son yolculuğuna uğurladık.Kahraman şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.Haber Merkezi

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.