ŞEHİDİN AİLESİNDEN ERZİN STADINA ZİYARET

ŞEHİDİN AİLESİNDEN ERZİN STADINA ZİYARET

FETÖ’nün hain darbe girişiminde 26 yaşındayken şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç’ın emekli polis memuru babası Zeki Kılınç, ilçe stadına oğlunun adının verildiği Erzin’i ailesiyle ziyaret etti. FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü)’nün 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç şehit olmuştu. Erzin Emniyet Müdürlüğü’nde 8 yıl görev yapan emekli polis memuru Zeki Kılınç’ın şehit oğlu Muhmmet Oğuz Kılınç’ın adı 2018 yılında İlçe Stadına verilmişti.

DEMİRKIRAN, ŞEHİT YAKINLARINA STADI GEZDİRDİ

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı emekli polis Zeki Kılınç, eşi bir kızı ve oğlu ile Hatay’ın Erzin ilçesine gelerek hem stadı hem de eski dostlarını ziyaret etti. Stada adını veren Muhammet Oğuz Kılınç eşi ve çocuklarının gerçekleştirdiği bu anlamı ziyarette aile duygulu anlar yaşadı. İlçe Gençlik spor Müdürü Hanifi Demirkiran da, şehit oğlunun adının verildiği stadyum hakkında bilgiler aktardı. Oğluna “Sizleri unutturmayacağız, emanetine sıkı sıkıya sarılacağız” diye verdiği sözü tutmak için çaba harcayan Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı emekli polis Zeki Kılınç ayrıca Erzin ilçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy’u da makamında ziyaret etti. Şehit ve gazilerin kahramanlığını kaleme aldığı kitabını da Zeki Kılınç hediye etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.