Meşale Gazetesi

ŞEHİT AHMET BENLİ MTAL’DEN BİR BAŞARI DAHA

ŞEHİT AHMET BENLİ MTAL’DEN BİR BAŞARI DAHA

Antakya’da faaliyet gösteren Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Atölyeye dönüştürülen 70 metrekarelik bodrum katında üretimine başlanılan boya ve temizlik ürünleri yoğun ilgi görüyor. Kimya Teknolojisi Bölümü öğretmenlerinin desteğiyle üretim yapan öğrenciler, okullarına katkı sağlamanın yanı sıra hem mesleklerini öğreniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Öğrenciler tarafından üretilen ürünlere okullar, hastaneler ve özel sektörden yoğun talep geliyor. Üretilen bu ürünler ile diğer okulların temizliği de yapılıyor. Dezenfektan ve temizlik ürünleri ile Antakya’da bulunan Alaattin İlkokulu ve Reyhanlı Tayfur Sökmen İlkokulu’nun dezenfekte işlemi üretilen bu temizlik maddeleri ile yapıldı.

Antakya’da bulunan diğer okullardan büyük rağbet gören temizlik ürünlerinin, başarılı bir şekilde üretimi gerçekleştiriliyor. Öğrenciler ürettikleri temizlik ürünleri ile hem maddi kazanç elde ederek okullarına katkı sağlıyor hem de mesleklerini öğrenmeye başlıyor. Haber : Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.