ŞEHİT ANNELERİ YALNIZ BIRAKILMADI

ŞEHİT ANNELERİ YALNIZ BIRAKILMADI

AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Bestami Antepli Anneler gününde Şehit Annelerini yalnız bırakmadı.

Anneler günü dolayısıyla yapılan programda Şehitlerimiz Anıl Kemal Kurtul ve Ömer Küçük’ün aileleri ziyaret edilip anneler günü kutlandı.

Ayrıca Milletvekili Yayman, Başkan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Bestami Antepli iftarı Şehit Anıl Kemal Kurtul’un ailesiyle birlikte açtı.

Başkan Yavuz anneler gününün gündüz programında mahalleleri gezerek birçok anneyi ziyaret edip anneler gününü kutladı.

Programlar esnasında yapılan ortak açıklamada; “ Özümüz ve ömrümüz olan, toplumun can damarına soluk veren annelerimiz, asil bir imparatorluktur.

Şehit Annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Ruhları Şad, Mekânları Cennet olsun.” Denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.