Şehit Uçar’ın Ailesine Taziye

Şehit Uçar’ın Ailesine Taziye

Şehit Uçar’ın Ailesine Taziye

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Hatay Valisi Rahmi Doğan, Şırnak’ın Silopi ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Uçar’ın ilimiz Antakya ilçesi Akevler  Mahallesi’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Bakan Yardımcısı İnce, Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve Vali Doğan, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Taziye ziyaretinde Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ümit Durmaz, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de hazır bulundu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.