SELİM NEVZAT ŞAHİN MEZUNLARI KEP ATTI

SELİM NEVZAT ŞAHİN MEZUNLARI KEP ATTI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan 02.07.2021 tarihinde Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Mezuniyet Törenine katıldı.

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatayy İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Kemal Karahan,  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Hayırsever Nevzat Şahin’in oğlu Sayın Ersin Şahin ve ailesi, Şube Müdürleri, Sendika Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ”Bu başarılı gençleri yetiştiren, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum, Ayrıca, bu okulu yaptırarak gençlerin hizmetine sunan hayırseverimiz Nevzat Şahin’i de rahmetle anıyorum.

 Eğitime katkıları devam eden Sayın Ersin Şahin ve ailesine ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, insan hayatının sonunda nerede olacağını bilmek istiyorsa gideceği yolu da ona göre seçmelidir. Sizler zaten Hatay’ın en başarılı ilçesinde ve en başarılı okullarından biri olan bu okulda okuma kararı vererek, bu yolu doğru seçtiğinizi görüyorum. İnşallah bu başarınız artarak devam edecektir.

Yolunuz da bahtınız da açık olsun.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere sembolik olarak cübbeleri giydirilerek belgeleri verildi. Daha sonra okul aile birliği tarafından misafirlere pilav ikramında bulunuldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.