SENDİKA HEYETİNDEN HASSA’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

SENDİKA HEYETİNDEN HASSA’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar ve hizmet kolu başkanı, kar yağışının ardından afet bölgesine dönen Hassa’da ilçe Kaymakamı Ahmet Korkmaz’a ziyarette bulundular. Sendika heyeti, Kaymakam Korkmaz’a yaşanan afetten dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Tutar, kalplerinin her zaman Hassalı vatandaşlarla olduğunu belirtti.

KAYMAKAM KORKMAZ’DAN HEYETE TEŞEKKÜR

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar; Memur Sen Hatay İl Başkanımız ve hizmet kolu başkanlarımızla Hassa Kaymakamımız Sayın Ahmet Korkmaz’a, yaşadığımız yoğun kar yağışı ve mağduriyetlerden ötürü geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.Rabbim memleketimizi her türlü afetten muhafaza eylesin, devletimize zeval vermesin” dedi.  Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, ziyaretçilerine teşekkür ederek, Hassa’nın bu dayanışma ile bu zorluğu da kısa sürede atlatacağına inandığını kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.