Meşale Gazetesi

SENDİKA YÖNETİCİLERİ İDLİB’DE YETİMLERİ ZİYARET ETTİ

SENDİKA YÖNETİCİLERİ İDLİB’DE YETİMLERİ ZİYARET ETTİ

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ve beraberindeki heyet İdlib’e giderek burada Türkiye Diyanet Vakfı  ile Mehmet Akif İnan Vakfı tarafından oluşturulan Mehmet Akif İnan Mahallesi’nde bulunan 250 konutluk bölgeyi ve Yetimhaneleri ziyaret ettiler.Kamp alanları ,okullar ve yetimhaneleri kapsayan ziyaret programında Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ‘na  Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Mehmet Akif İnan Vakfı Mütevelli Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi İsmail Bayrakdar ve Bayındır Memur-Sen  Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar eşlik ettiler.

Ellerinde Türk Bayrakları ile Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ve yanındaki heyeti karşılayan yetim çocuklar duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldular. Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi İsmail Bayrakdar yaptığı açıklamasında :” Gönlümüz ülke sınırlarımızla sınırlı değil.  Türkiye Diyanet Vakfı ve Mehmet Akif İnan Vakfı’nın beraber yürüttüğü Briket ev projesi için Genel başkan yardımcılarımızla beraber Suriye İdlip’e bir ziyaret programı düzenledik.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın yetim çocuklarımıza yönelik yapmış olduğu okulları ve sınıfları ziyaret ettik. Dünyanın neresinde olursa olsun çocuklar masumdur ve bizlere Allah’ın birer emanetidir. Yetim çocuklarımız bizi ellerinde Türk bayrakları ile karşıladılar.

Memur-Sen Gönül coğrafyasındaki bu insanlara bundan önce nasıl el uzattı ise bundan sonra  da el uzatmaya devam edecek. Memur-Sen olarak bu insanların yanında olmaya devam edeceğiz.Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerine de yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.