ŞENKÖY’DE YAĞMUR DUASI YAPILDI

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

ŞENKÖY’DE YAĞMUR DUASI YAPILDI

Hatay tarihinde önemli bir tarihe sahip olan Yayladağı İlçesi’ne bağlı Şenköy Mahallesi’nde önceki gün Şenköylüler tarafından “Yağmur Duası ve Hayır Yemeği” etkinliği düzenlendi.Şenköy Çok Amaçlı Salonda düzenlenen Yağmur Duası ve Hayır Yemeği etkinliğine başta Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın olmak üzere, Ak Parti Yayladağı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yaylacı, Şenköy Mahallesi Muhtarı Abdulla Burakçın, Şeyh Ahmed Kuseyri Cami İmamı İsa Esatoğlu, Miraç Camii İmamı Murat Aksoy ve çok sayıda Şenköylüler katılım gösterdi.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şenköy Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Şenköy Mahalle Muhtarı Abdulla Burakçın, katılımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Düzenlenen Yağmur Duası ve Hayır Yemeği etkinliğinde Emekli Hoca Mehmet Yaylacı tarafından Yağmur Duası’na ilişkin Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hadis-i Şerif’te geçen bilgilerle salonu dolduran vatandaşlara yönelik kısa bir konuşma yapıldı.Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için Fetih Suresi ve ardından yağmur duası gerçekleştirildi. Dua merasiminin ardından Şenköylüler tarafından birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttırılması için yöresel yemeklerden Aşur, Etli Firikli Aş, Kuru Fasulye ve beraberinde Şenköy’ün meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Peynirli Un Helvası vatandaşlara ikram edildi.  HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.