Seren Serengil ve Medeniyetler Korosu Aynı Sahnede

Hatay Valiliği , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) organizesi ile her Cumartesi günü sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu bu hafta Sanat dünyasının sevilen sanatçısı Seren Serengil ile sahneyi paylaşacak.

Seren Serengil ve Medeniyetler Korosu Aynı Sahnede

Hatay Valiliği , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)  organizesi ile her Cumartesi günü sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu bu hafta Sanat dünyasının sevilen sanatçısı Seren Serengil ile sahneyi paylaşacak.

Hatay’ı her platformda başarılı bir biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat tarafından şehrimize davet edilen Seren Serengil ilimizin huzur ve güzelliklerini yakından görerek medeniyetler korosu ile birlikte çıkacağı sahnede sevenlerinin karşısında olacak.Sevilen sanatçı Seren Serengil’i davet etmelerindeki amaçlarının Özfırat Hatay’a dikkat çekerek şehrimizin güzelliklerini tüm Türkiye ile paylaşmak ,ayni zamanda barış pınarı harekatına da destek olmak olduğunu ifade eden Şef Yılmaz Özfırat herkesi bu muhteşem buluşmanın olacağı konsere davet etti. Ülkemizi tehdit eden terör unsurlarına yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatına desteklerini her platformda dile getiren Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat,Bu konudaki hassasiyetlerine devam edeceklerinin altını çizerek bu hafta sevilen sanatçı Seren Serengil ile başlayacakları ünlü sanatçılar ile sahneyi paylaşma konserlerine diğer ünlü isimleri de Hatay’a davet ederek devam edeceklerini söyledi. Özfırat:”Medeniyetler Korosunu dinlemeyen kimse kalmasın sloganı ile her Cumartesi konserimizin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör’e , Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)  Genel Sekreteri Onur Yıldız’a,Konserimize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.