SERVET MULLAOĞLU ERZURUM’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

SERVET MULLAOĞLU ERZURUM’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ile birlikte Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Eş’in içten karşılaması ve samimi sohbeti için teşekkür eden Mullaoğlu, Erzurum örgütüne de minnettarlığını dile getirdi.

Daha sonra, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu’nun bir parçası olarak, Erzurum Dumlu Ceza İnfaz Kurumu’nda incelemelerde bulundu.

Mullaoğlu’ndan Yol Tamamlanması İçin Çağrı

Erzurum’un Şenkaya ilçesinin Kars’ın Selim ve Sarıkamış ilçelerine bağlanan yolunun tamamlanması için Mahmut Tanal’a destek veren ve çağrıda bulunan Mullaoğlu, yolun sadece 4,5 kilometrelik kısmının yarım bırakıldığını belirtti. Bu eksiklik nedeniyle Erzurum Şenkaya’dan Kars’ın ilgili ilçelerine gitmek isteyenlerin 50 kilometrelik mesafe yerine, 200 kilometrelik dolambaçlı bir yol kullanmak zorunda kaldığını vurguladı.

Tanal, bu durumun zaman ve maddi kayıplara yol açtığını ifade ederek, Şenkaya’nın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi. Yolun tamamlanmasının bölgenin kalkınması için önemli bir adım olacağını belirten Tanal, Mullaoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Karayolları Genel Müdürlüğü’ne seslendi.

Şenkaya Belediye Başkanlığı Önünde Birlik Mesajı

Erzurum’da 47 yıl sonra kazanılan Şenkaya Belediye Başkanlığı’nın önünde bir araya gelen Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Şenkaya İlçe Başkanı Aydın Işık Ünal, Şenkaya Gençlik Kolları Başkanı Ozan Şengül, partililer ve vatandaşlarla buluştu. Burada yapılan toplantıda bölgenin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

Servet Mullaoğlu’nun Erzurum’da gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemeler, hem bölge halkının sorunlarına dikkat çekmek hem de çözüm yolları üretmek adına önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.