Meşale Gazetesi

SERVİS ŞOFÖRLERİ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

SERVİS ŞOFÖRLERİ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Hatay’da hizmet veren servis şoförleri Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ı ziyaret ederek sorunlarının çözümü yolunda yardım talebinde bulundular. Koronavirüs pandemisi sürecinde büyük sorunlar yaşayan, okulların açılmasıyla birlikte de sorunları artarak devam eden şoför esnafı adına Başkan Yılmaz’ı ziyaret eden heyet, gün içinde trafik sıkışıklığı nedeniyle zor anlar yaşadığını kaydettiler.

ŞOFÖR ESNAFI YARDIM BEKLİYOR

Taşınan öğrenci sayısının geçinmelerine yetmediğini belirten şoförler, “Bizler geçen yıl Koronavirüs sebebiyle iş yapamadık. Araçlarımız evin önünde yattı. Bu sebeple 1 yıl da yaşlandı. Geçmişe dönük alacaklarımızı alamadık. Araçlarımızın tüm işlemleri yılbaşında yenilendi. Araç masrafları arttı, ancak gelirimiz sabit. Aynı zamanda bir sürü problem ile de mücadele ediyoruz. Servis rehberi, emniyet ekiplerinin sürekli gerçekleşen denetimleri, değişen okul giriş çıkış saatleri de bizim için sorun oluşturuyor. Bu konularda biraz daha anlayış ve yardım bekliyoruz” dediler.

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Başkan Yılmaz, görüştüğü şoför esnafına destek sözü verdi. Yılmaz, “Okul servis işletmecisi esnaflarımızla bir araya gelip sıkıntı ve sorunlarını dinledik. Çözümü için gerekli yerlere müracaatını yapıp, takipçisi olacağız” dedi.  Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.